Frågor

2011-11-28 21:26:13 Om Anni

VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA?
När jag började blogga första gången hade jag precis flyttat från stället där jag vuxit upp och bott i 18 år, jag kände ingen där och jag tror att jag behövde skriva av mig. Dessutom har jag alltid haft ett stort intresse för att skriva, jag ville bli författare i låg- och mellanstadiet, sedan var jag inne på att bli kläddesigner kombinerat med journalist (haha ja båda skulle jag jobba med!) och sedan var jag inne på journalistspåret igen på gymnasiet, därför läste jag journalistik på gymnasiet men under gymnasiet blev jag mer inne på reklam/ copywriting och sedan utvecklades det till PR (p ga bloggen tror jag) :-) (Svarade visst på något helt annat nu också..)

VILKA BLOGGAR FÖLJER DU?
Therese Engla Elin Anna Mikaela Mathilda Caroline Alva Victoria Maria (står still i huvudet just nu, får fylla på senare.. läser så sjukt många bloggar!)

VILKA FAVORITFÄRGER HAR DU?
Svart, silver och cremefärgat är favoriter just nu, men rosa har jag alltid gillat

VILKA FAVORITFILMER HAR DU?
Såklart gillar jag ju chick flicks, men helst av allt kollar jag på vad som helst med Angelina Jolie eller Will Smith (säkra kort!) och så gillar jag maffiafilmer och Fast and the furious-filmerna

VILKET LAND DRÖMMER DU OM ATT BESÖKA?
Finns många länder jag gärna skulle besöka, men USA är ju såklart en dröm

Sett listan på så många bloggar nu, så snodde den till min ;-)

Kommentarer

Emma
2011-11-29 01:11:00

Åh, jag har oxå alltid drömt om att åka till USA och i januari är det äntligen dags! I ett helt år dessutom. Att åka som au pair är rätt bra ;)


Anni
2011-11-29 10:07:29

Emma: Åhh vad roligt för dig! Drömde också om att jobba som au pair i USA för ett par år sedan, gick på intervjuer och sådär men så blev det inte av.. KRAM!


Rövarmamman
2011-12-04 20:12:34

Kram sötis:)


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0