Svaren

2011-11-16 10:54:00 Om Anni

saraH:
Hej! Jag bara älskar ditt hår så jag måste fråga vad det kostar att göra en förlängning på Unikt, samt hur ofta du flyttar upp dem? Vilka produkter använder du?
Älskar din blogg!!

Svar: Tack söta du! ♥ Första gången jag satte i håret kostade det 4000;- har jag för mig, hur mycket det kostar beror på hur många hårslingor man ska ha i håret. Sedan kostar det 1100;- varje gång jag flyttar upp de, vilket jag gör ungefär varannan/ vartredje månad. Ganska dyrt, men helt klart värt det! Jag använder schampo och balsam från Aussie, färginpackning från Revlon, hårmousse från Frank Provost (just nu). Borstar aldrig håret när det är blött och är noga med värmeskydd eftersom jag fönar och plattar mitt hår varje gång jag duschat!


Madelene:
Hur lång pluggtid har du kvar och kommer du ha jobb direkt när du tar examen?

Svar: Jag har ingenting kvar på Universitetet (har tagit examen!), men jag pluggar en distanskurs just nu om sociala medier.. Har ett stort intresse för sociala medier och bloggar som jag vill lära mig så mycket som möjligt om!

Natha:
Har du en röd iphone eller är de ett skal isfall vart har du köppt de? :)

Svar: Nää jag har en svart som jag har bytt skal på till en rosametallic, syns lite dåligt på bilderna. Jag har köpt det på iPhonedelar.se :-)


Mitt skal i rosametallic

Emmy:
Vilken färg är snyggast? Vilken färg är att lättast att matcha

Svar: Svart helt klart! Enda färgen man kan ha från topp till tå :-)

Maja:
Hej!
Jag undrar vad du pluggar och jobbar med just nu? :-) Älskar din blogg! Kram <3

Svar: Tack finis ♥ Jag pluggar sociala medier på distans och jobbar med Nelly high heels party/ Nelly Catwalk.

Andrea:
Känner mig lite fantasilös på julklappsfronten... Tips på julklappar? T.ex till en lillebror i 15-årsåldern?

Svar: Åhh jag är så dålig på julklappar, har inte ens börjat fundera på vad jag ska köpa.. Och så har jag ingen lillebror heller :-P Men vad gillar han? Något han behöver? Något han nämnt nångång att han vill ha? Alltid roligare med lite mer personliga presenter tycker jag :-)

Frida:
Gick du på gymnasiet här i Örebro och i så fall vilket? Håller på att välja just nu! Har du några julklappstips?:D Grym blogg!

Svar: Nej jag gick på gymnasiet i Eskilstuna, eftersom jag är från Strängnäs :-) Spännande med gymnasievalet! Mitt tips om du inte vet vad du vill jobba med är att välja ett som åtminståne har högskolebehörighet och praktik! Har tyvärr inte hunnit börja tänka på julklappar än :-( Ska försöka göra ett inlägg om julklappstips istället! Tack sötis ♥

Andrea:
Jag undrar om du har tips på vad man ska ha i sin garderob, vad du har typ? :)

Svar: Vit skjorta, stickad tröja, stickad kofta, stuprörsjeans som sitter bra (svarta eller mörka), en t-shirt som sitter bra och ett par kängor.. Kommer man långt på!


Vardagssmink: Foundation + solpuder Kanebo, concealer + rouge Make Up Store, mascara Maxfactor

Jessica:
Hur sminkar du dig till vardags? :)

Svar: Foundation, concealer, solpuder, ljus rouge och mascara. Skulle jag välja bort något skulle det vara mascaran :-)

Ulrica:
Har ingen fråga utan vill bara passa på att säga att du har en jättebra blogg. Dina tips på kläder är precis i min smak och du ger mig inspiration.
Har läst din blogg länge.
Tack för att du delar med dig och tack för en bra blogg.

Svar: Tack söta du! Glad jag blir! ♥

izza:
vilka är dina favorit böcker?

Svar: Det var så längesen jag läste en bok som inte har med plugg att göra, men jag gillar självbiografier och ser framemot att läsa Steve Jobs bok.


Anonym:
Hur sminkar du dig? Vilka produkter och märken använder du? Hur ser din ansiktsrutin ut?

Svar: Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll och är noga med att tvätta bort smink och smörja in mig. Använder apotekets L300 (rosa serien) för att ta bort smink och smörjer in mig med Forever Living Products lotion. Gör ansiktsmask när huden känns helt kaos.. Svaret på hur jag sminkar mig har jag skrivit lite högre upp :-)

Kommentarer

Anonym
2011-11-16 11:59:41

Jobbar du med Nellys high heel / catwalk "på riktigt" nu eller är det fortfarande värdinnejobb med 500kr i presentkort som betalning som gäller? :) Eller åker du liksom runt med på turneerna och får betalt ? :D Har själv varit värdinna några gånger på high heel eventerna i min stad så tänkte om de övergått till "fast" personal nu istället :)


Anni
2011-11-16 12:13:36

Anonym: Jag jobbar med att välja ut och hitta värdinnorna till eventen :-)


Malin
2011-11-16 19:40:36

Läste dina svar och såg att du är från strängnäs, som jag är! =) Bor nu också i örebro :P

Men jag känner inte igen dig från strängnäs dock :S


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0