Bad hairday?

2013-09-15 12:07:00 Skönhet & hår

I samarbete med Kérastase kommer jag att visa hur jag stylar mitt hår med produkter från märket. Jag har valt att visa två sätt som jag ofta stylar håret och speciellt såhär på en söndag då håret inte är nytvättat och för det andra känns väldigt trött och tråkigt efter helgen.  Produkterna jag kommer använda i till båda lookerna är:

1. Forme fatale: En mjuk creme som kan appliceras i torrt hår och då plocka ner småhår och ge kontroll till håret. En nödvändig produkt för mig som har massor med nya hårstrån som växer = står rakt upp när jag vaknar.
2. Powder bluff: Ett torrschampo som snabbt fräschar upp håret snabbt och gör att ett hår som inte tvättats på flera dagar får volym och ser nästan nytvättat ut.
3. Gloss appeal: Ger glans till håret (utan att det ser oljigt ut, vilket många glansgivande produkter kan göra tycker jag...)
4. Laque Couture: Världens bästa hårspray? Spraya lite på en tandborste och borsta ner småhår, använd efter att ha plattat eller lockat håret, håller hela dagen/ kvällen!  Grunden
1. Såhär ser mitt hår ut när jag vaknar och jag inte har tvättat det på tre dagar, det känns oljigt, platt mot huvudet = noll volym.
2. Och såhär ser mitt hår ut efter att ha använd produkt 1 och produkt 2: luftigare, fräschare, mer volym och färre småhår som syns.Hade mitt hår varit nytvättat hade jag valt att ha i dessa produkter:  
5. Mousse bouffante: En volymgivande mousse som fördelas i hela håret när det är fuktigt och sedan fönas torrt. Ett nytvättat hår är ganska svårt att få frisyrer att hålla i tycker jag, därför kan det vara bra att ha i en mousse eftersom det ger mer stadga till hårstråna.
6. Touch finale: Används innan föning för att underlätta utredningseffekten, ger också glans till håret.
7. Lift vertige: Används innan föning och ger volym till hårbotten, jag skulle i mitt hår använda antingen den här produkten eller moussen.Look 1
1. Sätt upp håret i en vanlig hästsvans, antingen med mittbena/ snebena eller utan bena.
2. Ta ett knippe (ca 1 cm) av håret och vira runt hårsnodden, fäst med en hårnål.
3 + 4: Spraya produkt 4 på håret som är runt snodden för att det ska hålla och eventuellt om det behövs på en tandborste som du tar ner små hårstrån med, avsluta med produkt 3 över hela håret för glans.Look 2
1. Sätt på din locktång på under 180 grader, varför? Jo, för värmeskydd skyddar sällan över 180 grader. Jag brukar sätta min på 170 grader, det räcker. Produkt 1 innehåller även värmeskydd = det räcker att använda den som värmeskydd.
2. För lockarna jag gör i den här looken använder jag inte klämman utan virar håret runt locktången och håller i ca 7 sekunder.
3 + 4: Avsluta med produkt 4 för att lockarna ska hålla och produkt 3 för glans, jag brukar dra fingrarna lite försiktigt genom lockarna också så blir det lite mer "slarvigt".  

☆  

För fler tips på hur du kan använda dessa produkter och senare i veckan också ha chans att vinna alla stylingprodukter, kolla här ←länk!

Kommentarer

Martina
2013-09-15 14:35:28

Lanza värmeskydd skyddar till 260g

http://www.bellbox.se/lanza-thermal-defense-200ml.html?gclid=CP2isf60zbkCFcyXcAoduCAAWQ

Svar: Men de flesta skyddar bara till 180 när det inte står något på dom :-)
Anni


Mathilda Blomberg
2013-09-15 15:25:09

Så himla fin Anni!! Älskar både tofsen och lockarna ska vi inte prata om, drömfint...

Svar: Gullis!! ♡
Anni


Elisa
2013-09-15 16:20:36

Ser jättefint ut!


Kim
2013-09-15 20:42:21

Så fint! Och trixet med spray och tandborste! Smaaaart! Måste jag prova imorgon. Tooookig på alla småhår!

Svar: Ja! Jag läste om det i en tidning har jag för mig, försökte spraya på en kamm innan men tandborste är SÅ mkt bättre! ♡
Anni


Emilia Trennsby
2013-09-16 19:56:31

Ville bara säga att du har en väldigt fin blogg och ha en fortsatt trevlig kväll :]

Svar: Tack söta du & detsamma ♡
Anni


Fanny
2013-09-18 00:47:45

Jättebra förklarat om alla produkterna! :)

Svar: Åh vad bra :-) Tack söta!
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0