ATM-favoriter

2014-11-13 17:45:00 Annis garderob

1. Halsband från Jane Kønig: Beställde först en med en kedja på 60cm, men kom sedan fram till att jag föredrar längre kedjor så det fick bli ett på 80cm också som är p e r f e k t och hänger på dagligen. Ett julklappstips från mig!
 
 
2. Nagellack från Chanel: Jag har målat naglarna i vinrött, rött, svagt rosa, grått.. Men det slutar hela tiden med att jag tar bort det och penslar på favoriten Frenzy från Chanel. Den har den p e r f e k t a gråbeiga-färgen som går till precis allt.
 
 
3. Jacka från Mq: Den här jackan använder jag v ä l d i g t mycket just nu eftersom den är perfekt som mellanväder-jacka då den är lite tjockare. Dessutom är den supersnygg med sina gulddetaljer på det marinblå, tycker jag : )
 
 
4. Svarta boots från Primeboots: Jag trodde att de bruna skulle bli mina favoriter eftersom jag föredrar brunt framför svart i vanliga fall, men jag använder de svarta mer just nu. Dock är jag jag ju "periodare" så snart är nog de bruna favoriter ; ) Rekommenderar Primeboots varmt, de är så sköna!
 
 
5. Svarta byxor från Dr Denim: Jag som är lite anti svarta kläder har fastnat för mina svarta Dr Denims igen. Det är ju så mycket mer praktiskt i höstrusket (än vita och beiga!) och passar ju till precis allt. Dessutom är de ju så sköna också!
 
 
Inköpsställen: Halsband från Jane Kønig (länk), nagellack från Chanel/ Kicks, Primeboots (länk), jacka från Mq (länk), jeans från Dr Denim (länk)
 

Kommentarer

Ida
2014-11-14 20:48:43

såå mycket fint! nagellacket från chanel är en favorit även hos mig :)


Linda
2014-11-14 23:58:06

Vad roligt att du bloggar så mycket nu!

Svar: Vad glad jag blir att du tycker det! : )) ♡
Anni


Sara
2014-11-25 00:57:36

Vad är det för bruna, fina boots du har på bilden? :)

Svar: Det är ett par gamla favoriter från Din Sko : )
Anni


Anonym
2015-02-13 21:23:25

Är det rosa linnet under odd molly koftan också från odd molly?! Var kan man hitta det? Kram

Svar: Linnet är också från Odd Molly, men jag köpte det i somras och det finns inte med i vårens kollektion tyvärr : ( Kanske att det finns på Tradera? Kram!
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0