Favorit-accessoarer

2015-04-09 13:52:00 Annis garderob

 
Nästa tema i favorit-serien är accessoarer! Jag tog inte med väskor och smycken, smycken för att det känns som jag visat mina favoriter flera gånger den senaste tiden och väskor för att jag faktiskt inte har speciellt många väskor.. Men i sommar ska jag investera i en som jag suktat efter länge!
 
Min nya plånbok har ni ju redan sett och det är en stor favorit redan, storleken är perfekt! När jag vill ha lite mer men ändå inte ha en stor väska brukar jag använda min clutch från By Malene Birger istället, den är perfekt för utekvällar också : )
 
 
Mina aviators-solglasögon från Ray ban är favoriter sedan några år tillbaka, jag älskar modellen som är lite större, dock tappade jag dem i marken för ett tag sedan så jag måste byta ut glaset... Hittar jag en ny modell som jag gillar i sommar så tänkte jag slå till på ett par nya också.
 
 
Något jag använder ganska mycket men som ni kanske har missat (eftersom jag aldrig fotar huvudet...) är diadem. Jag tycker det är supersnyggt! Mina favoriter är det med pärlor som jag tror kommer från Åhléns och det med en stor rosett som jag köpt på Ebay.
 
 
ps. Tipsa gärna om vad du vill se i nästa favorit-inlägg : )

Kommentarer

Isa
2015-04-09 22:23:42

Favorit skor! Himla fin blogg du har du! Kram

Svar: Bra förslag! Tack snälla söta du ♡♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0