Q/A

2015-04-20 17:16:00 Frågor & svar

 
VILKEN MODELL ÄR DET PÅ DIN RALPH LAUREN-SKJORTA? HUR ÄR DEN I STORLEKEN?
Jag har modellen "slim fit" och har en storlek större än jag normalt brukar ha, den sitter därför inte tight.. Vill man ha den tight så ska man välja sin vanliga storlek : )
 
VARFÖR VISAR DU ALDRIG DITT ANSIKTE PÅ BILDER? VARFÖR TYCKER DU ATT DET ÄR JOBBIGT?
Jag har svarat på den här frågan förut dock var ganska längesedan, plus att mitt svar då kanske inte var hela sanningen. Den största anledningen till att jag inte lägger upp bilder på mitt ansikte är för att jag fick väldigt mycket riktigt taskiga kommentarer när jag gjorde det. Jag har inte skrivit det här innan för att jag tidigare kände mig "svag" för att jag på ett sätt kanske lät dessa människor vinna när jag slutade lägga upp bilder på mitt ansikte och kanske borde jag istället stå på mig och lägga upp fler bilder och bara strunta i kommentarerna. Men helt ärligt, vissa kanske kan strunta i att få höra dagligen att man ser ut som det ena och det andra, men jag blir jätteledsen. Jag kanske är känslig, men jag har gråtit flera gånger när jag har fått såna här kommentarer och jag tyckte inte att det är värt det. Efter jag slutade lägga upp bilder på mitt ansikte så har jag inte fått en enda taskig kommentar så då har jag känt att jag lika gärna kan strunta i att ta med ansiktet. Jag bloggar ju ändå för att jag tycker att det är kul och när jag istället mår dåligt av det så förstår jag inte riktigt meningen med det..

HUR HANDLAR MAN PÅ EBAY?
Det är superlätt faktiskt! Man handlar precis som i vilken webbshop som helst, när du har bestämt dig för vad du vill shoppa och har ett konto så klickar du bara på "buy it now" och sedan kommer du till en sida där du fyller i dina kontouppgifter osv.

FÅR DET PLATS EN DATOR I DIN SVARTA LONGCHAMP-VÄSKA?
Ja absolut! Jag har storlek Large och får plats med min 15-tums Macbook air plus massor med annat samtidigt också.

VAD TYCKER DU OM DR DENIMS BYXOR?
Kvaliteten är kanske inte den bästa men för det priset så tycker jag ändå att dem är helt okej. Tyvärr blir de uttvättade och tappar formen ganska fort och jag har haft flera par som gått sönder i tvätten, men just de paren jag har just nu har hållt väldigt bra!

HUR TVÄTTAR DU DINA LOVELY KNITS FRÅN ODD MOLLY?
Jag tvättar i stort sett alla mina Odd Molly-plagg i 30grader ömtålig tvätt och i tvättpåse, då håller de sig som nya.
 

Kommentarer

Kim
2015-04-20 17:50:30

Finns så mycket elaka människor i den här världen, förstår dig, hade också blivit jätteledsen.
Tycker att du är superfin och du verkar vara en helt underbar människa ❤️

Svar: Tack fina Kim ♡♡
Anni


Karin
2015-04-20 18:12:26

Nä nu måste jag kommentera här (något jag är dålig på annars, läser din blogg och instagram dagligen)! Blir så upprörd och arg när jag läser vad folk har mage att sitta och skriva bakom sin dataskärm! Det är små människor som gör så. I mina ögon ser du jättefin ut på de små skymtar jag fått av dig hittills och du verkar vara en himla go och mjuk tjej med superfin kläd- och inredningsstil! Ta hand om dig! Stor kram från mig <3

Svar: Jag håller med dig! Jag förstår faktiskt inte alls varför vissa människor tycker att det är okej att skriva något elakt till någon annan eller vad man får ut av det. Det verkar nästan som att dem glömmer bort att vi också bara är människor..... Tack snälla söta du ♡♡ Kram!
Anni


Caroline
2015-04-20 18:42:17

Följt dig i flera år och människor är elaka och tyvärr småsinta. Jag är inte bättre än nån annan på något bis, men tycker det finns en gröna för hur man beter sig. Ni bloggare är så modiga och starka som ändå visar en sårbar sida, som det är att vara offentlig.

Du är vacker och har fin figur som jag är jätte avis på, så alla elaka kommentarer är bara avundsjuka!

Kram på dig!

Svar: Tack snälla söta ♡♡ Ja eller hur, vi är ju bara människor också och ibland känns det som att vissa glömmer bort det... Kram!!
Anni


Lovisa
2015-04-21 20:53:11

Jag brukar inte kommentera, lovar att jag ska bli bättre på det ;) I alla fall så älskar jag din inspirerande blogg, blir alltid lika inspirerad av dig. Nu säger jag inte det för vara snäll, utan detta kommer ifrån hjärtat. Sträck på ryggen, vad stolt över dig själv, du är ju helt otroligt vacker. Verkar vara en sådan fin person med :) Dessa energitjuvar, det är för jävligt egentligen att man kan få tusen fina kommentarer men så fastnar just dessa troll. Det är så fel! Hoppas du en dag inser vilken snygg tjej du är. Du har verkligen inget att skämmas för, det är dessa troll som ska skämmas! Kramar

Svar: Åh tack snälla söta du ♡♡ Ja men man önskar ju så mycket att man bara kunde radera dessa kommentarer och så är det inget mer med det, men tyvärr etsar de ju fast sig ändå... Tack för din fina kommentar, den gjorde mig glad : ) Kram ♡
Anni


Ellen
2015-05-05 16:55:20

Hej igen åh minns inte vilket inlägg jag frågade om tvättråd på lovley knit! kan du svara här så är du jättesnäll haha :)

Tack så mycket kram <3

Svar: Ingen fara haha : ) Tvätta i tvättpåse, 30grader ömtålig- eller handtvättprogrammet (mitt är ca 1h)! Lycka till!! Kram ♡
Anni


Ellen
2015-05-05 21:35:57

Hej igen! Nu kan jag verka jobbig haha men finns verkligen inget konkret svar på internet när jag söker på hur man ska tvätta den bäst. Nu har jag iallafall tvättat en av mina koftor och den är helt dyngsur, ska man tumla den, hänga upp den, krama ur den? :o snälla hjälp!!

Svar: Har du handtvättat den eller haft i något program i tvättmaskinen? Om den inte är centrifugerad alls och liksom droppar så är det bästa om du lägger den mellan två handdukar och pressar ur all vatten innan du hängtorkar den. Droppar den inte så kan du hänga den direkt : ) Torktumla absolut inte!!
Anni


Liis
2015-05-18 18:56:22

Hej. Vill bara säga att jag precis hittade din blogg igen. Läste den alltid under gymnasietiden... typ 5 år sedan!! Och jag tyckte du var supersnygg. :-)

Svar: Åh tack snälla ♡♡ Vad roligt att du har hittat tillbaka! Hoppas du stannar och säg gärna om det är något du tycker saknas i bloggen nu : ) Kram!
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0