Året som gått (del 1)

2015-12-27 19:33:00 Inspiration


Med bara några dagar kvar av året så tänkte jag att jag skulle sammanfatta mitt bloggår 
I januari fyllde jag år och fick en stor bukett tulpaner och andra fina presenter (bland annat Marc By Marc Jacobs-mobilskalet som tyvärr sprack senare när jag tappade det i golvet...). Jag shoppade också en ny Odd Molly-blus, åt munkar och churros från Hindersmässan och testade Noa-drycken.

 
I februari firade vi alla hjärtans dag med presenter, blommor och så gjorde jag en godisbukett. Jag visade också upp mitt reafynd (den vita Remix-blusen) och testade den bästa concealern, longwear concealer från Mac. Jag köpte också min fina vårkappa från H&M!

 
I mars gjorde jag chokladmaränger, SÅ goda och mycket enklare att göra än jag trodde. Det var också våffeldagen och jag visade upp alla mina vårjackor.

 
I april var min sambo i USA och shoppade med sig bland annat mitt contour kit från Anastasia (bästa!) och en skjorta från Ralph Lauren. Efter påsk gjorde vi också ett försök att byta ut godiset mot nyttiga smoothies och fruktsallader, men någonstans där emellan åt vi visst pizza också...


I maj började det bli varmare ute och jag fick en juiceleverans en morgon från Innocent i utbyte mot att göra goda gärningar, något jag är ganska bra på ändå ; ) Jag shoppade också mitt fina spetslinne från Odd Molly som jag har använt massor under året.


I juni blev jag blond och vi firade midsommar med en marängtårta med saltkolasås. Jag fick även tips att testa Macs settingspray, tack till er som tipsade om den Den är SÅ bra! Jag hade också tur att vinna både den fina blusen från Blooming och klänningen från Odd Molly.


Kommentarer

Julia Müller-Sandvik
2015-12-27 21:34:04

gud, ditt år verkar ju vara så himla bra! Hittills i alla fall. Mitt 2015 var sämst!

Svar: Det här är ju bara mitt "ytliga" år.. Det har såklart varit både upp och ner i övriga livet : ) Hoppas ditt 2016 blir bättre ♡♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0