#cantlivewithout

2015-12-28 17:03:21 Anni shoppar

 
Jag brukar alltid glömma packa ner något när jag åker bort och den här gången när jag åkte hem till mina föräldrar över julen lyckades jag glömma ALLA mina sminkborstar. Som tur var kunde jag låna av min syster och mamma, men Real Techniques miracle complextion sponge och expert face brush klarar jag mig inte utan... Så det var bara att åka in till stan och köpa nya! De här två rekommenderar jag till er som använder flytande foundation, resultatet blir verkligen perfekt : )

Jag brukar shoppa min i butik på H&M eller Lindex, men de finns också att köpa på bland annat Lyko.


Kommentarer

Anonym
2015-12-28 18:54:13

Hej! Kul att du uppdaterar mer nu:) Jag har en liten fråga angående Odd Mollys koftor, Love Knit tror jag de heter, visst finns de i bomull utan ull? Är de vårkollektionen då? Jag hittar bara i ull nämligen... Tacksam för svar:)

Svar: Vad roligt att du tycker det : ) Ja precis, de finns både i bomull och ull. Här hittar du Lovely knit från höstkollektionen i 100% bomull (på rea nu): http://oddmolly.se/collection/sale/lovely-knit-jacket-grey och från vårens kollektion här: http://oddmolly.se/collection/sensing_spring/lovely-knit-jacket-116m-233 ♡♡
Anni


Amelie
2015-12-28 20:10:29

Använder du alltså borsten när du använder flytande foundation?
Hur gör du då? Häller du foundation på borsten?
Jag har alltid använt fingrarna bara, tycker det blir klumpigt med en sån där svamp men en borste/pensel är nytt för mig.

Svar: Jag brukar ta en liten klick på ovansidan av handen och så doppar jag borsten, lite i taget så att det inte blir för mycket. Tycker absolut att du ska testa den här borsten, jag använde också händerna förut men tycker det här ger bättre resultat. För att få mer täckning så brukar jag "dutta" med borsten på huden om du förstår och för mindre täckning så gör jag cirkulerande rörelser : ) Svampen använder jag mest när jag applicerat concealer under ögonen! ♡
Anni


acinorev.blogg.se
2015-12-31 10:58:24

Åh dom produkterna är så himla bra. Jag använder dom jämt och får alltid ett bra resultat. :)


Bella_adele
2015-12-31 14:46:23

Gott Nytt År fina du!

Svar: ♡♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0