Min Odd Molly-samling

2015-02-22 15:31:00 Annis garderob

 
Jag har fått flera kommentarer om att jag borde visa min garderob eller mina favoriter ur min garderob och jag tänkte att jag skulle börja med min Odd Molly-samling. Dock är inte alla mina Odd Molly-plagg med nu, för mina sommarkläder har jag nedpackade och så har jag några toppar som ligger i tvätten också. Jag får göra ett nytt inlägg i sommar när jag packat upp sommarkläderna : )
 
 
Först av allt så har jag en hel bunt med Odd Molly-linnen, men de här två modellerna gillar jag bäst. Den rosa har jag bara i rosa, men den grå har jag i några fler färger och med lång ärm. Perfekta toppar att ha under koftor och tröjor eller bara som de är. Den rosa köpte jag på Heaven i somras och den grå har jag beställt från Raglady.
 
 
Jag har två blusar i modellen Remix blouse, en vit som är så ny att jag inte har använt den än, som ni ser sitter till och med prislappen kvar... Och en rosa som är från en gammal kollektion, blusarna från tidigare kollektioner är lite större i storlek och har ett lite tjockare material. Den vita köpte jag i Odd Mollys webbshop och den rosa beställde jag från Best of Brands.
 
 
 
 
Sedan har jag tre blusar i andra modeller. Dels den här rosa Re feel-blusen som är mitt senaste Odd Molly-inköp och också är en av mina favoriter i min samling just nu. Sedan har jag två blusar som jag tyvärr inte minns namnen på.. Den översta och den understa köpte jag på Heaven här i Örebro och den i mitten köpte jag på Mathilde i Stockholm.
 
 
Sedan har jag två koftor i modellen Lovely knit, den svarta köpte jag för ett år sedan tror jag och den rosa kommer från en äldre kollektion. Jag har samma storlek i de båda, men precis som med blusarna så är koftorna från de äldre kollektionerna större i storlek. Den rosa beställde jag från Nelly om jag inte minns fel och den svarta är köpt på Best of Brands.
 
Hoppas ni gillade inlägget : )
 

Kommentarer

Anonym
2015-02-22 20:20:33

Hej! Hur hinner du använda alla kläder? Det känns som du handlar nytt hela tiden, du måste verkligen ha jättemycket pengar!

Svar: Hej! Jag använder mina nya plagg väldigt mycket, är en sån som ofta äter samma maträtt tills jag tröttnar, lyssnar på samma låt tills jag tröttnar osv.. Men som tur är köper jag mycket tidlösa och klassiska plagg som jag vet att jag kommer vilja använda likväl om ett år som om fem år och jag brukar alltid komma tillbaka till de plagg som jag "tröttnat" lite på : ) Hänger de kvar väldigt länge i garderoben så säljer jag dem istället! Och för mig så handlar det om att prioritera, jag lägger inte pengar på "onödiga" saker, röker inte, festar sällan osv : ) Kram ♡
Anni


Pernilla
2015-02-22 21:12:56

Tack underbara du ! Efterlängtat inlägg och såå glad blev jag av det. :) det var jätte kul att du gjorde ett sånt inlägg enligt mig iaf. :) mer sånt (a). Haha.. <3

Svar: Åh tack söta! Vad roligt att du tycker det : ) ♡
Anni


Ellen
2015-02-24 08:58:25

Hej Anni!! Nu har jag följt din blogg sedan start och jag måste säga att din är min favorit! Älskar dina bilder och alla dina tips. Du verkar vara en så otroligt härlig tjej med bästa klädsmaken (är också odd molly addict) :) tack för att du delar med dig. Kram ❤️

Svar: Åh tack snälla söta du ♡♡ Nu gjorde du mig riktigt glad : )) Kram!!
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0