Q/A

2015-05-27 14:26:00 Frågor & svar

Hårinspo! (Bilder från mayassophie & nataliaoona på Instagram)
 
HUR HAR DET GÅTT MED ANVÄNDANDET AV KOKOSOLJA? HAR DU MÄRKT NÅGON SKILLNAD?
Svar: Jag slutade faktiskt använda kokosoljan i håret för några veckor sedan för att jag tyckte att det var så jobbigt att vara så kladdig i håret när jag sov (jag använde ju den under natten)... Jag provade då att använda den som en inpackning istället och låta den verka en stund och sedan skölja ur men jag tyckte inte att jag märkte någon skilllnad. Man får väl ha lite tålamod med såna här produkter, men jag hade inte det den här gången. Dessutom föredrar jag helt klart den ekologiska arganolja som jag köpte från hälsokost framför kokosoljan, den går in mer i håret/ huden och känns inte kladdig eller oljig på något sätt. Någon av er som har testat kokosoljan längre tid än jag och märkt någon skillnad på ert hår?
 
HAR DU PROVAT BRUN UTAN SOL-SPRAYEN FRÅN YVES ROCHER ÄN? NÄR SKA DU VISA FÖRE- OCH EFTERBILDER?
Svar: Jag har fått något konstigt utslag på mina ben och har inte vågat använda sprayen över det här ifall det blir värre, men jag ska testa den så fort utslagen har försvunnit och då kommer det före och efterbilder. Ni kan fortfarande köpa kitet HÄR om ni vill testa innan mig : )

♡♡

Kommentarer

Matilda
2015-05-28 00:00:40

Hej var har du köpt ditt Victoria Secret skal? Själv tänk köpa det :) kram finis

Svar: Det är köpt i USA för ett år sedan ungefär, men har sett att folk har köpt det nyligen i butiken i Stockholm så det borde säljas fortfarande : ) Kram! ♡
Anni


Lina
2015-05-28 17:05:31

Jag har använt kokosolja i håret ett bra tag över natten (sover med en handduk över kudden då) och har märkt skillnad. Har fått starkare hår och det har vuxit mer. Antagligen är det väl för att man masserar in det i hårbotten och stimulerar hårsäckarna. Men det fungerar för mig i alla fall :)


Anonym
2015-05-31 11:38:18

Kokosoljan har för stora molekyler för att kunna tränga in i hår och hud. Den lägger sig bara på ytan. Det krävs en mer finmolekylerad olja, som ex arganoljan för att kunna tränga ner i cellerna.


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0