Confessions

2015-10-13 14:31:00 Om Anni


Ni var jättemånga som ville ha fler såna här inlägg, så här kommer ett till! Glöm inte att klicka på gilla-knappen om du gillar det : ) Och kommentera om du känner igen dig!

Jag och min sambo har ett nästintill identiskt födelsemärke på exakt samma ställe på kroppen, ganska häftigt tycker jag och jag brukar tänka att det är ett tecken på att vi är "meant to be" haha (cheesy jaaag vet!)

Vi har ingen diskmaskin hemma men jag diskar ALDRIG ändå, mest för att det är det tråkigaste jag vet.. Men lite för att jag får utslag på händerna av diskmedel också ; ) Däremot lagar jag nästan all mat här hemma för det tycker jag är roligt.

Jag gillar inte att ha långa naglar men mina växer som ogräs och skulle jag inte klippa dem alls så skulle dem nog aldrig sluta växa känns det som, de går nämligen aldrig av heller... Jag önskar att mitt hår hade lika bra kvalitet istället!

Jag är superrädd för getingar, alltså inte jag-sitter-still-och-väntar-tills-den-flyger-iväg-rädd utan jag-springer-runt-och-skriker-och-viftar-med-armarna-tills-någon-lovar-att-den-är-borta-rädd! Jag har nog underhållit många människor runt mig med den showen...

Jag tänker på er, mina bloggläsare, som mina vänner.. Helt ärligt! Det känns som att jag pratar med er när jag skriver och jag älskar att få tips av er och läsa era åsikter lika mycket som jag älskar att tipsa er om saker!

Jag fattar inte hur jag har kunnat bo ensam tidigare för nu kan jag verkligen inte sova när jag är ensam hemma, minsta lilla ljud tänker jag är någon som har brutit sig in och gömt sig någonstans i lägenheten för att överfalla mig när jag har somnat.. Så löjligt egentligen haha!

Don't judge me!


Kommentarer

Victoria
2015-10-14 22:12:49

Du är en av mina favoritbloggar! :-)

Svar: Åhh vad glad jag blir : ))) ♡♡♡♡ Kram!
Anni


Josefine
2015-10-24 14:36:24

Jag hatar också att diska, dock har jag diskmaskin men ibland måste man ändå handdiska saker. Mina naglar växer också som "ogräs". Tycker om långa naglar men kan inte ha detta pga mitt jobb. Jag är också jätterädd för getingar är precis som du springer och skriker så fort en geting är för nära.

Det är rolig läsning du bjuder på, har följt din blogg i många år men alltid kul när man få veta lite mer om dig. :)


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0