Kvälls-snack

2016-08-10 22:55:21 Mat & Recept

 
Yumm, efter körsbär är melon det godaste jag vet. Det känns så somrigt och jag håller fast hårt i sommaren nu, jag väntar till och med på en sommarklänning som jag beställt (visserligen var det ett tag sedan jag beställde den) så hösten får gärna dröja.

 
Här under bordet ska jag ha korgar eller en stor korg, vi får se hur det blir. Jag älskar korgar och min sambo skrattar alltid åt mig när jag tittar på korgar när vi är i någon butik. Men nu behöver vi ju faktiskt en, eller två ; )

 
Jag är fortfarande så nöjd med mitt mobilskal förresten! Det är helt otroligt att det har hållt sig fint så länge, det var väl i januari jag köpte det? Och det är fortfarande helt och ser inte ett dugg smutsigt ut. Lite skillnad mot mitt By Malene Birger-skal som var smutsigt och gick sönder efter någon månad och samma med mitt Marc Jacobs-skal. Och så är det ju så fint också : ) (Det finns att köpa här)

Natti natti fina ni, hörs imorgon!


Kommentarer

Ann-Sofie
2016-08-11 23:48:23

Hej! Jag gillar ditt nya soffbord och tv-bänk och undrar givetvis om du vill tala om var du köpt dem?
Kram!

Svar: Hej! Ja absolut : ) Båda är köpta på Mio! Men tv-bänken är tyvärr köpt för ett par år sedan så det säljs inte längre.. Men bordet är nytt : ) ♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0