Mitt hår efter extensions

2016-08-07 19:32:00 Skönhet & hår

Jag ber så mycket om ursäkt för att det här inlägget har dröjt, men här kommer äntligen inlägget om mitt hår efter att jag tagit ut mina extensions. Om ni undrar något mer får ni gärna ställa frågor i det här inlägget!

Sorry för texten på den vänstra bilden, jag hittade inte originalbilden...

INNAN & MED EXTENSIONS

Bilden till vänster är mitt hår innan jag satte i extensions. Jag tvättade mitt hår varje dag på den tiden och hade inga speciella produkter som jag använde utan hade lite olika. Dessutom plattade jag mitt hår varje dag. Jag har väldigt tunna fina hårstrån redan från början, så ja såhär slitet var det. Dock färgade jag inte mitt hår så det här är min naturliga hårfärg.

Jag hade extensions i fem år (om jag inte minns fel?) utan uppehåll och jag gick regelbundet hos frisören för att flytta upp slingorna men också för att hålla koll på kvaliteten på mitt eget hår. Bilden till höger är med extensions fästa med mikroringar. Under tiden jag hade extensions blekte jag mitt hår och färgade det också mörkt vid ett tillfälle.


EFTER EXTENSIONS

Jag tog ut mina extensions i januari i år och direkt när jag hade tagit ur dem kändes håret väldigt tunt men det beror nog på att man jämför med hur håret var innan man tog ur dem. Men jag måste säga att såhär flera månader senare så mår mitt hår så mycket bättre. Mitt hår växer superfort, känns inte speciellt slitet (förutom i topparna just nu, behöver toppa det!) och kvaliteten har blivit bättre.

Skillnaden på hur jag tar hand om mitt hår nu och sedan ca två år tillbaka är att jag tvättar det max 1-2 gånger i veckan nu, jag använder inte värmeverktyg alls utan låter håret självtorka efter att jag tvättat det och jag använder produkter som passar mitt hår. Ni är flera som frågat om min hårfärg också och jag har inte färgat mitt hår på ett år, så det här är min naturliga hårfärg som vuxit ut. Anledningen till att jag inte färgat mitt hår på ett år är för att jag inte vill slita på det, så jag tror att jag kommer låta min egen hårfärg växa ut eller så länge jag står ut i alla fall, sedan kommer jag nog slinga håret ljusare. Dock trivs jag väldigt bra i den här hårfärgen just nu : )

HAR DET SLITIT PÅ HÅRET?

Så mina extensions har inte slitit speciellt mycket på mitt hår, men under tiden jag har haft de i så har jag lärt mig att ta hand om mitt hår och det är därför kvaliteten på mitt hår har blivit bättre. Ett tag under de här åren började mitt hår gå av och jag är ganska säker på att det berodde på att jag färgade mitt hår så mycket under den perioden och det var efter det jag började ta hand om mitt hår bättre, jag tror inte att det berodde på hårförlängningen faktiskt. Och jag skulle absolut kunna sätta i extensions igen men bara till något specifikt tillfälle och då istället använda mig av mago-fästen som känns skonsammare och syns mindre.


Kommentarer

Annie
2016-08-10 00:19:43

Tycker ditt hår är jättefint nu verkligen! Och ser inte alls konstigt ut med utväxten som blivit, är bara snyggt! Funderar själv på att låta min vanliga hårfärg växa ut, och blev inspirerad nu :-)

Svar: Åh vad bra, tack snälla Annie ♥ Det tycker jag verkligen att du ska göra. Jag bad min frisör att göra slingorna lite mer glesa mot benan sist jag färgade så utväxten blev inte fult lika skarp, så det är ett tips också : ) Och håret mår så bra av det!
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0