New in

2016-08-16 17:25:24 Anni shoppar


Äntligen dök mitt Zara-paket upp! Jag ville ha den här klänningen redan innan vi åkte till Grekland men den var slut i webbshoppen och på Zara i Chania fanns den inte alls. Sedan när vi kom hem så fanns den i webbshoppen och jag klickade hem den, men sedan tog det visst ett par veckor innan den hittade hit... Tur att det har blivit varmt igen så att den hinner invigas den här sommaren : )

 
Nu ska jag sätta mig och planera lite inför nästa års resa som lutar åt USA. Antingen i maj eller augusti tänkte vi åka och det lutar åt Kalifornien just nu (jag kan tänka mig Florida också, men min sambo har varit på båda ställena och vill hellre åka tillbaka till västkusten). Har ni några USA-tips (boenden, saker att göra osv) så får ni jättegärna dela med er av dem : )

Idag kom nyheterna in i Odd Mollys egen webbshop förresten, har ni hittat något ni gillar? Jag har inte hunnit kika alls än men ska göra det om en stund!


Kommentarer

erika
2016-08-18 16:03:31

Hej, det ar forsta gangen jag kommenterar pa en blogg sa hoppas detta funkar.

Jag kom nyligen tillbaka fran en resa i USA och kan starkt rekommendera California. Vi startade faktiskt resan i Grand Canyon (saaa vackert!!) och korde sedan mot Las Vegas- laaaangt att kora, sa gor det bara om ni kan dela pa korningen! Las Vegas var otroligt varmt men kul att se men nog inget stalle jag kommer att langta tillbaka till. Inte sa 'classy' om man sager sa.

vi fortsatte sedan mot LA och var i Santa Monica i nagra dagar dar vi gjorde en massa; akte till Hollywood, var i Beverly Hills, surfade etc. Vi var ocksa pa Universal Studios vilket var valdigtkul, jag alska Desperate Housewives sa att se Wisteria Lane var roligt! Dock kan jag starkt rekommendera att kopa VIP biljetter. Det ar ganska dyrt, men betyder att man skippar ALLA koer, far se lite fler saker an 'vanliga visitors' och man far en ordentlig buffet lunch med hur ycket god mat som helst. Vi tyckte det var vart pengarna.
Sedan fortsatte vi upp mot Santa Barbara dar vi ocksa surfade, at mycket god mat, shoppade en hel del och gick runt ganska mycket for att insupa atmosfaren.
Vi tog sedan Highway number 1 upp till Monterey och Carmell vilket var helt annorlunda mot sodra Californien men ocksa superfint. Highway number 1 kan jag verkligen rekommendera, HUR vackert som helst!!!
Vi akte sedan till Nappa Valley for att dricka, smaka och kopa vin. Om ni gillar och uppskattar gott vin rekomenderar jag det, det ar mysigt och lugnt, god mat och goda viner.
Till slut korde vi till San Francisco. Dar hyrde vi cyklar och cyklade en hel dag, akte till Alcatraz vilket var en av mina favoriter pa resan, man gick runt med horlurar och de var riktiga fangar som berattade handelser i de olika rummen, riktigt bra gjort! Vi akte ocksa till The Castro dar LGBT rorelsen startade, det var kul att se!!

Hoppas det ger lite inspiration :)

Erika

Svar: Oj jag har visst helt glömt att svara på din kommentar! Tack för alla dina tips, jättemycket inspiration : ) Det enda tråkiga är att min sambo har besökt nästan alla de ställen du nämnde så jag måste bara försöka få honom att vilja besöka samma ställen igen haha.. Grand Canyon vet jag inte om jag skulle våga, det verkar vara ett riktigt häftigt ställe men jag är så himla höjdrädd : ( Kram ♥♥
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0