Confessions

2016-02-05 17:01:00 Om Anni

Jag har blivit liiite bättre på att uppdatera min instagram, by.anni heter jag om du vill följa mig.

Ni kanske redan har listat ut på mitt efternamn att jag har finskt påbrå, men något inte så många vet är att jag bara pratade finska när jag var liten. Det är ingenting som hörs när jag pratar idag men ibland brukar jag skylla på att svenska inte var mitt förstaspråk om jag råkar säga fel ; )

Jag och min sambo vet inte vilket datum vi blev ihop så vi har hittat på ett datum.. Sedan glömmer vi hela tiden bort vilket datum exakt det är, men någon gång i slutet av september brukar vi "fira", haha!

Jag piercade min navel när jag gick i åttan, något jag ångrar idag! Jag tog ur den redan första året på gymnasiet eftersom jag hade tröttnat men ärret kommer ju aldrig försvinna. Mina framtida barn kommer inte få pierca någonting förrän dem är vuxna..

Jag kommer inte ens ihåg senast jag drack alkohol, pepsi max är ju så mycket godare!

Kommer ni ihåg att jag gjorde en ögonfransförlängning för några år sedan? Jag höll ju på med det ett par månader och tyckte att det var supersnyggt och tycker fortfarande att det är snyggt, men såhär i efterhand har jag kommit på att det är så mycket skönare utan och jag skulle inte göra det igen... Det var så jobbigt att ha något som irriterade i ögonen hela tiden tyckte jag och så kliade det en del också och att ta bort fransarna sedan var den värsta upplevelsen någonsin då man fick någon vätska i ögonen som sved värre än när man får schampo i ögonen i duschen. Nä, då använder jag hellre lösögonfransar : )

Klicka på gilla-knappen om du vill ha fler confessions!

Happy friday

Kommentarer

ISA
2016-02-05 22:38:40

haha vad roligt att ni aldrig kommer ihåg er årsdag ;)) tur att båda funkar likadant då!

Svar: Haha eller hur ; ) ♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0