Q/A

2016-02-28 13:17:00 Frågor & svar

 
KAN DU BLOGGA OM ODD MOLLY-SKORNA SOM DU SKREV SKULLE KOMMA UNDER VÅREN?
Såhär ser dem ut! De kommer i flera olika färger. Vad tycker ni om dem? Jag är ingen espandrillos-tjej så jag tror inte att det blir något köp för mig..

VAD TYCKER DU OM OVERKNEE-STÖVLAR? KAN JAG SOM ÄR LITE KORTARE HA SÅNA?
Först måste jag börja med att säga att jag ofta får frågor om man passar i olika plagg om man är kort, lång, smal, mullig osv.. Och mitt svar kommer alltid vara ja! Så länge du själv trivs i plagget och känner dig fin i det så kommer du se jättefin ut i det. Strunta i vad andra tycker! Och jag tycker att overknee-stövlar är jättesnyggt, i alla fall de utan klack : )

 
UPPLEVER DU ATT DINA VITA DR DENIM BYXOR ÄR GENOMSKINLIGA?
I stortsett alla vita tighta jeans är genomskinliga och Dr Denims är tyvärr inget undantag, men med ljusa trosor tycker jag inte att de syns igenom.

FICK DU SVAR PÅ NÄR DAYDREAM-KOLLEKTIONEN FRÅN ODD MOLLY BÖRJAR SÄLJAS?
I början eller mitten av mars fick jag som svar!

 
VILKEN NYANS TOG DU I DIN H&M-CONCEALER?
Jag har färgen "soft sand" som var den ljusaste färgen som fanns kvar i butiken. Den är för mörk för att ha under ögonen på mig (jag brukar använda en ljusare där) men den passar väldigt bra i övriga ansiktet och passar min hud bra i färgen. Och jag tycker att den här concealern är jättebra och jag kommer att köpa den igen!

KAN DU FÖRKLARA HUR MAN HANDLAR PÅ EBAY? HUR FUNGERAR DET MED TULL?
Jag tycker att det är lättare att se hur man gör och den här videon tycker jag förklarar bra. Tull har jag aldrig behövt betala och jag handlar väldigt mycket från Ebay, men risken finns ju alltid om man handlar utanför EU..

Har ni fler frågor så är det bara att ställa de i kommentarsfältet så svarar jag i ett nytt inlägg!

Kommentarer

Alexandra
2016-02-28 17:51:35

Du glömde svara på vart du hittar alla bilder/info om kommande odd molly kollektioner....


Matilda
2016-02-29 23:47:34

Jag förstår absolut din poäng, och håller med dig - men vill se det utifrån det perspektiv där det ser ut som om jag kapat av mig benet haha. Jag är 157 cm lång och flera vänner har sagt att over knee stövlar kan få illusioner av art jag är ännu kortare, men vill verkligen ha nellys utan klackar? Kram, tack för peppen Annie!


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0