Sista minuten-tips

2016-02-12 21:43:00 Anni tipsar

Har du inte fixat någon alla hjärtans dag-present än eller hellre vill ge något mer personligt, här kommer några sista minuten-gör det själv-tips:

 
365 saker du älskar hos din flickvän/ pojkvän/ vän (eller 52, en i veckan funkar ju också!). Skriv på små lappar, lägg i fina kuvert, i en burk eller ask och låt han/ hon öppna ett om dagen fram till nästa alla hjärtans dag. Här kan man vara hur kreativ som helst, den här idén med kortleken gillar jag! Gör hål med en håltagare och sätt två nyckelringar emellan : )

 
Bjud ditt hjärta på hans/ hennes favoriträtt på restaurang eller hemma, eller baka favoritbakverket och dekorera med strössel, hjärtvimplar (med små söta hälsningar på!) eller favoritgodiset. Hjärtvimplar är dessutom superlätt att göra själv, det enda du behöver är en stans som finns på bland annat Panduro, lim/ tejp och lite tjockare papper.

 
Köp hans/ hennes favoritgodis och lägg i en fin ask med silkespapper i, eller gör en bukett av godiset (eller frukten). Marshmallows trär du på en grillpinne/ fint sugrör, doppar i choklad och strör strössel över. Hjärtformade marshmallows finns att köpa i mataffärerna annars kan du ta en pepparkaksform och stansa ut ett hjärta med den av vanliga marshmallows.
Presentkort behöver inte betyda färdiga presentkort till butiker, gör egna presentkort där du erbjuder dig själv att diska, ge massage, dammsuga, bjuda på middag eller något liknande! Använd fina papper och dekorera så kreativt du kan : )

Överraska en kompis med hennes/ hans favoritfilm och favoritsnackset och ha en riktigt mysig filmkväll tillsammans eller ta med ansiktsmasker, hårinpackningar, goda doftljus och överraska med en spakväll.

Hoppas ni fick lite inspo!

ps. Förlåt förlåt förlåt för dålig bloggning, jag har haft svårt att sova hela veckan och inatt somnade jag inte alls. Var och mätte mitt blodtryck i morse och det var högre än jag ska ha så jag kände bara att jag behövde stressa ner under dagen.. Hoppas ni mår bra!


Kommentarer

Daniella
2016-02-12 22:24:52

Vilka bra tips, ska inte fira Alla-Hjärtans-Dag, men tycker om tipsen, kan användas till andra tillfällen :) Låter inte bra med högt blodtryck, hoppas det blir bättre <3

Svar: Vad roligt att du tyckte det : ) O du har rätt, de kan ju användas vid andra tillfällen också. Tack söta du & hoppas du har en bra kväll ♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0