Happy friday!

2016-01-29 18:47:00 Anni tipsar

 
Mitt fredagstips är de här kabelstickade tröjorna från Bondelid som precis har kommit in hos MQ, så fina ihop med vita jeans och ballerinas i vår eller stövlar/ boots nu. Jag har ju två nya kabelstickade tröjor från Gina Tricot, men trots att jag gick upp i storlek så tycker jag att de är väldigt ganska korta och så krympte de lite i tvätten också.. Så behöver nog fylla på med nya snart. Och sedan har jag ingen rosa faktiskt!

Du hittar dem HÄR

 
Har ni ätit några semlor i år än förresten? Jag åt den här i veckan och den var såå god, jag älskar semlor! Och idag har vi varit på marknad (som ni kanske såg på min instagram och snapchat) så idag äter vi marknadsgodis och munkar : )

Ha en fin fredagskväll sötisar!


Kommentarer

Eleonora Adriana ♥
2016-01-29 23:58:13

Så snygga!


Josefine
2016-01-30 16:01:05

Tänkte bara fråga hur lång du är? Precis beställt den korta odd molly koftan som jag vet att du också har! :) tänkte i och med att du tyckte den var för kort på dig.

Svar: Jag är 166 : ) ♡
Anni


hanna
2016-01-31 11:56:20


Hej, under det senaste året har jag gått mycket upp i vikt pga att jag mått dåligt och i år går jag i nian och ska då ha bal. Jag vill gärna ha en klänning som inte är tajt utan passar en kropp med kurvor och inte gör att de syns mycket. Jag vill gärna ha en gul, grå eller aprikos färgad klänning. Men det är otroligt svårt att hitta någon. Skulle vara till stor hjälp om du kunde länka några sådana klänningar i ett inlägg eftersom jag behöver hjälp med detta. Tack på förhand! älskar din blogg, kram.

Svar: Hej! Hoppas du mår bättre nu ♡ Åh jag är så dålig på balklänningar : ( Så tror tyvärr att jag är fel person att tipsa om det... Tycker inte att du ska bry dig om att dina kurvor syns (det är bara snyggt!), hitta en klänning som du tycker är fin och trivs i så ska du se att du får en jättebra kväll : ) ♡♡ Kram!
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0