Tips tips!

2016-07-14 12:25:00 Anni tipsar

KOFTA länk JEANS länk VÄSKA länk SKOR länk

Men hörni, den fina koftan från Kappahls höstkollektion har ju kommit in! Jag skulle kombinera den med vita jeans, en fin blus eller linne och ballerinas eller sandaler såhär på sommaren. I höst är den perfekt med gummistövlar eller skinnstövlar!

Den här färgen på Michael Kors-ballerinorna är förresten ny inför hösten och så himla fin tycker jag. Den syns lite bättre på den här (←länk) väskan, sådär lite ljust beige/grå. Väskan i kollaget är ju vädligt fin också och på rea just nu, tips tips!

Och just det, ett sista tips också! Hos Ellos får man just nu 20% rabatt på ALLT (rea och märken också) med koden 345413. Gäller till 31/7.


Kommentarer

Madelene R
2016-07-15 08:38:14

Blev helsåld på koftan...MEN så fick jag sån beslutsångest mellan blå och beige när jag skulle beställa....hehe...

Svar: Vilken blev det till slut då? Jag ska kolla på den på stan någon dag och för min del blir det den beiga (otippat va? haha) : ) ♥♥
Anni


Madelene R
2016-07-18 07:18:11

Det blev den beiga :-) Har du sett den irl än? Tänkte att beige går till alla färger till hösten...(Jag e en sån som inte blandar blått och svart hehe)

Svar: Inte hunnit ner på stan än : ( Så tyvärr inte! Ja men faktiskt, både den blå och beiga passar ju till mycket! ♡
Anni


Madelene R
2016-07-20 13:28:58

Fick koftan idag! LOVE IT! Tog en S och den satt kanon på mig som har S-M i stl i vanliga fall! Nu e jag lik förbannat sugen på den blå...också... ;)

Svar: Åhhh vad bra : )) Hoppas den blir lika bra på mig också! Hinner inte dit förrän i helgen så kanske får beställa i alla fall... ♡♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0