Knorr middags-kit & tävling

2016-05-10 15:43:30 Mat & Recept

 
I samarbete med Knorr har jag fått testa deras nya middags-kit. Kiten består av kryddor och kolhydrater, det enda du behöver lägga till själv är grönsaker och protein och rätterna tar bara 30 minuter att laga. Perfekt om man inte har så mycket tid över till matlagningen men ändå vill äta bra mat eller om man som vi ofta lagar samma maträtter och vill testa något nytt.

Det finns fyra olika middags-kit att välja bland; Indian tikka masala, Mexican enchiladas, Thai green curry och Italian risotto.

 
Vi gillade alla fyra rätterna här hemma men den vi gillade bäst var Thai green curry som var supergod, den smakade precis lika gott som om man åt den på restaurang. Kiten är tänkta för två portioner men för oss räckte det också till en matlåda, så det är två stora portioner.

Knorr är ute på turné med deras foodtrucks just nu och bjuder på smakprov på rätterna. De har också en tävling där du har chans att vinna 25.000kr (!!) att resa för genom att fota och lägga upp en bild på maträtten som du lagat med middags-kiten på Instagram och tagga @knorrsverige och #middagför2.

Läs mer om turnén här och tävlingen härDet här inlägget är i samarbete med Knorr

Kommentarer

Anne
2016-05-15 16:49:20

Ser gott ut! Är det enkelt att tillaga? 💕


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0