Update

2017-07-21 16:36:00 Vardagslyx

Grekland sommaren 2016

Tänkte att jag skulle göra en liten uppdatering på vad som händer i mitt liv just nu.

Jag var så peppad på att uppdatera bloggen massor när började blogga igen häromdagen, men jag har mått så illa sedan dess och fokuserat på att ta mig igenom dagarna mest. Jag hoppas det här illamåendet går över snart för just nu känner jag mig lite "fången" här hemma..

Idag började min semester! Tre veckor av bara njuta : ) Dock har vi inget annat planerat än att åka till mina föräldrar (som bor utanför Stockholm) och fira min mamma som fyller 50. Hade jag mått bättre hade vi åkt utomlands, men nu får jag ångest bara av tanken att åka bil till Stockholm så kan inte ens tänka mig att flyga...

Om en månad flyttar vi! Dock blir det en "tillfällig lägenhet" då vi planerar att köpa radhus.

Om en vecka har vi rutinultraljud och får äntligen se vårat lilla hjärta igen : ) Förhoppningsvis får vi också veta om det är en flicka eller pojke som gömmer sig där inne i magen, såklart spelar det ingen roll vilket det är men vi är bara så nyfikna på den lilla människan som växer där inne.

Vi har inte köpt nånting till bebisen än... Eller jag beställde en säng igår förresten men that's it. Dock är det ju ett par månader kvar... : )

Jag blir så trött på vikthetsen och storlekshetsen bland gravida. Jag tycker att det är viktigt att jag äter näringsrikt så att bebisen mår bra, men hur stor min mage blir eller hur mycket jag går upp i vikt är helt oviktigt!


Kommentarer

Apperåpå vikten (sista punkten) så håller jag med! Är så förbannat trött på och höra om vikt osv. Min BM sa Att jag INTE skulle äta nånting medan jag var gravid- inte ens mat. Utan dricka bara vatten så jag redan Är stor sedan innan och nu har en läkare fått för sig att jag ska banta 15kg innan pojken föds..

Svar: Är det sant?? Banta ska man ju absolut inte göra under graviditeten..... Undra hur din bm tänkte där??
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0