20 saker om mig (del 1)

2017-09-03 21:56:00 Om Anni

-bild kommer-

Ni som undrat vad jag jobbar med (var många som gjorde när jag bloggade tidigare)..... Jag jobbar som kommunikatör på ett företag men hjälper också till att starta ett nytt företag/ webbshop just nu, som jag kan berätta mer om en annan gång. Jag har ansvar för marknadsföringen bland annat.

Jag glömmer bort att jag är gravid hela tiden. Jag har ju en väldigt lätt graviditet enligt mig själv och att jag glömmer bort att jag är gravid måste väl vara ett bevis på det. Jag mår ju illa och spyr ofta, men jag har inte ont någonstans eller så som tur är.

Jag är en riktig morgonmänniska och vaknar alltid runt 7-tiden på helger, dock är jag riktigt kvällstrött!

Jag och Linus sjunger jättemycket här hemma. Ibland låtar som finns, men väldigt ofta påhittade låtar som om vi vore med i en musikal eller något, haha! Vår dotter kommer skämmas så mycket över oss.....

Jag har varit vegetarian så länge jag kan komma ihåg och jag kan inte ens tänka mig att börja med kött igen, däremot är jag sugen på cheeseburgare från McDonalds väldigt ofta... Alltså även innan jag blev gravid.

Om jag skulle byta karriär och kunde jobba med precis vad jag ville så skulle jag bli läkare. Jag älskar dokumentärer om olika sjukdomar, serier som utspelas på sjukhus osv.

Jag har aldrig opererats eller brutit något.

Jag nördar alltid ner mig i saker, typ mordfall, ovanliga sjukdomar eller ibland bara något ämne som jag fastnar för. Liksom jag måste veta precis allt om det.

Vitlök är det äckligaste jag vet, mår illa i dagar efter att jag ätit det.. Blä!

Jag dricker inte alkohol för jag gillar inte smaken av det. Jag tror inte att jag har druckit en droppe alkohol på sådär 4-5 år kanske?

Del två kommer i veckan : )

Natti natti!


Kommentarer

Anonym
2017-09-04 13:59:54

Kul med lite kuriosa. Älskar att du börjat blogga igen. En liten fråga. Kommer ni visa bilder på er dotter på bloggen?

Svar: Åh vad roligt att du tycker det : ) ♡ Vi har pratar lite om det o som det ser ut nu så kommer vi göra det. Kan skriva ett eget inlägg om hur vi tänker kring det senare ♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0