Vi är hemma!

2018-01-13 13:23:00 Joline ♥

Min vackra tjej 

Nu går jag händelserna lite i förväg, men jag tänkte försöka hålla igång den här bloggen nu (så gott det går med en bebis) och tänkte därför berätta vart vi står nu och kommer uppdatera senare om sjukhus-tiden.

Det var väldigt längesen jag uppdaterade bloggen nu. Det är nytt år, våran Joline blir 3 (!) månader på måndag och i veckan blev vi utskrivna från sjukhuset. För en månad sedan trodde jag inte att vi skulle vara hemma den här tiden eller att jag skulle få se henne som på bilden, som en helt vanlig bebis utan sladdar och slangar.

Så vad händer i vårt liv just nu? Ja hos oss ser det nog ut som i vilken nybliven småbarnsfamilj som helst. Vi har helt glömt bort vad åtta timmars sömn är, eller sammanhängande sömn för den delen. Vi skrattar åt varann när vi hittar kräkfläckar på den andras kläder, eller i håret, ja lite överallt. Vi har ingen aning om vad det är för dag och uppskattar påminnelse-sms om sjukhustiden väldigt mycket. För ja, vi hänger fortfarande en del på sjukhus. Joline blev utskriven från neonatalen i onsdags, men på måndag är vi tillbaka på sjukhuset igen för att vaccinera Joline mot rs-viruset. Och det är inte bara Jolines tider vi ska hålla reda på, utan mina egna också. Jag har fortfarande högt blodtryck efter graviditeten och äter fortfarande medicin mot det. Men utöver sömnbristen och sjukhusbesöken så tar vi många långa vagnpromenader och njuter väldigt mycket av att få ha våran dotter hemma.

 
Imorgon börjar Linus jobba igen, han kommer att ta sina 10 pappadagar senare istället, och jag kommer börja min föräldraledighet. Det har varit så lyxigt att ha fått 10 extra veckor med våran tjej och Linus som annars hade fått 10 pappadagar innan han började jobba nu fått 3 månader med Joline. 3 månader som varit väldigt påfrestande, men också väldigt lärorika och det har gått bra för våran lilla tjej och det är vi så tacksamma för.

Har ni några frågor så är det bara att ställa de i kommentarsfältet så svarar jag på de i ett nytt inlägg : )Kommentarer

Anonym
2018-01-13 19:59:42

Hon är bedårande. Grattis igen. Hoppas på att du hinner med att uppdatera här lite då och då. Älskar din blogg

Svar: Vad glad jag blir! Tack snälla ♡ ♡
Anni


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (visas inte)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0